RTL-Inductives Oy         
Sirrikuja 4 C 15,
00940 Helsinki Finland
Tel +358 40 8416810

Komponenttivalmistus puhdastilassa elektronisia lääkintälaitteita ja avaruus-sovelluksia varten

RTL-Inductives Oy:n Uudenkaupungin tehtaan puhdastilassa valmistetaan muuntajia avaruus-laitteisiin, sekä annosteluventtiilejä ja muita erikoiskomponentteja elektronisia lääkintälaitteita varten.

 

Lue lisää...

RTL-Inductives 20 vuotta vientituotantoa Venäjällä

Viipurin tehtaamme, tytäryhtiömme Trafo, on ollut toiminnassa elokuusta 1994 alkaen.

Venäjällä toimintaympäristö muuttuu usein, muutokset ovat jyrkkiä ja tulevat odottamatta.

Lue lisää...


Olemme pohjoismaiden johtava hakkuriteholähteiden asiakassuunniteltujen muuntajien ja kuristimien valmistaja.

Valmistamme induktiivisia komponentteja ja suoritamme sähkömekaanista kokooonpanoa Venäjällä. Olemme usean kansainvälisen teholähdevalmistajan pitkäaikainen muuntajatoimittaja. 

Tehtaamme on UL-hyväksytty valmistuspaikka ja meillä on useita UL-hyväksyttyjä eristemateriaalijärjestelmiä. Suurin osa käyttämistämme materiaaleista ja osista tulee johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta, mutta käytämme myös paikallisia hankintalähteitä kun tästä on erityistä etua.

Meidän toimipisteemme ovat Helsingissä, Uudessakaupungissa, Imatralla ja Viipurissa.  Integroitu logistiikkajärjestelmämme sitoo kaikki toimintapisteemme saumattomasti yhteen.

 

 

Suomen vahvimmat - sertifikaatti

Nyt olemme saaneet Suomen vahvimmat -sertifikaatin osoituksena yrityksemme luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

Sertifikaattiin ovat oikeutettuja 12 % suomalaisyrityksistä, jotka kuuluvat kahteen ylimpään luottoluokkaan. Vaatimuksen näihin luokkiin pääsemiselle ovat erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. 

Suomen vahvimmat 

 

Olemme myös sähkömekaanisten tuotteiden sopimusvalmistaja. Vaihtoehtona tarjoamme asiakasomisteisen tuotannon käynnistämistä Venäjällä.

Haemme aktiivisesti päämiehiä tai kumppaneita, jotka harkitsevat omaa valmistusta Venäjällä. Usean eri tuotannon käynnistyksesta saamamme kokemuksen vuoksi voimme tarjota parhaan ratkaisun valmistuksenne nopealle ja edulliselle käynnistämiselle.

Käynnistysvaiheen jälkeen vaihtoehtoina ovat tuotannon siirto asiakkaan omistukseen Venäjällä, sopimusvalmistuksen jatkuminen tai jokin näiden vaihtoehtojen yhdistelmä.

Koulutetut työntekijät, logistiset ratkaisut ja kokemukset toiminnansta Venäjällä ovat siis jo olemassa kun kysymykset konserniinne kuuluvan tuotantoyhtiön perustamisesta ja omista tiloista tulevat päätettäviksi.

Ota yhteys , tiedustele viimeisiä vaiheitamme.