RTL-Inductives Oy         
Sirrikuja 4 C 15,
00940 Helsinki Finland
Tel +358 40 8416810

Käynnistämme tuotantonne Venäjällä - nopeasti


Asiakasomisteisen tuotannon aloitus Venäjällä - tarjoamme toteutusta

Venäjän myönteinen talouskehitys jatkuu, Pietarin ympäristössä kehittyy autoteollisuus, telakoilla on valtion tilauksia vuosiksi eteenpäin, Moskova on kehityskeskus ja vahva rahoittaja.  Venäjälle pyrkiviltä vaaditaan tuotteittensa kotimaisuusasteen nostamista.

Suuren väestöpohjan ja huomattavien tuloerojen vuoksi markkinat tulevat kehittymään merkitseviksi samalla kun tuotantotyöntekijöiden palkat pysynevät vielä kauan naapurimaita alemmalla tasolla.

Tarjoamme mahdollisuuden aloittaa oma tuotantotoiminta Venäjällä nopeasti kanssamme. Lopputuloksena voi olla asiakkaan omistama tuotanto Venäjällä tai pysyvä alihankintasuhde.

Tarjoamme mm. valmiin yritysrakenteen (Suomi – Venäjä), jolla on rekisteröity yritysjohto, tuotantotilat Viipurissa, toimiva teollisuusyrityksen logistiikka, tarkastavien viranomaisten myöntämät toimintaluvat.  Nopeasti suojissamme aloitettu tuotanato on myöhemmin siirrettävissä asiakkaan omistukseen.  Tuotantoon liittyen olemme myös myyntitoiminnan osalta räätälöimään sopivan yhteistoimintamallin.

Yli 18 vuotta Venäjällä toiminut johtomme, logistiikkamme, useat tuotantotilamme ja luodut yrityskonsernit mahdollistavat merkittävän nopean ja taloudellisen tuotantotoiminnan käynnistyksen.

Ota yhteys: management@rtli.fi  tai puhelimitse   +358 40 900 21 72