RTL-Inductives Oy
Kärrsnäppsgränden 4 C 15, 00940 Helsingfors Tel:+358 408416810 Fax:+358 92235485


Krävande induktiva komponenter från prototyp till reservdel

 

Komponenttillverkning i renrum för
rymdsonder och elektronisk medicinsk utrustning

På designstadiet betjänar vår tillverkning i Nystad produktutvecklingen med sin erfarenhet av induktiva komponenter och komponenttillverkning i renrum.  Produktutvecklingsmöten, prover och nollserier, allt på nära håll och utan tidsförlust. 

Nystadfabriken befinner sig knappa 15 mil öster om Stockholm och Uppsala och erbjuder bland annat tillverkning i renrum av komponenter för rymdfarkoster, elektronisk medicinsk utrustning och speciella effektkällor för LED - armaturer.     

I tillväxtstadiet tillverkar och levererar fabriken flexibelt små och medelstora partier med varierande krav på mängd och leveranstid.  Vid växande volymer kan vi svara på det ökade behovet, med lägre pris och bibehållen leveranstid, genom att flytta över tillverkningen till Viborgsfabriken som tillverkar större serier för stabila behov.

 

 

I Nystadsfabrikens rymliga högkvalitativa renrum tillverkas transformatorer för rymdsonder och t.ex. doseringsventiler och andra specialartiklar för medicinsk utrustning.

 

 

Läs mer...

En av Skandinaviens ledande tillverkare av kunddesignade transformatorer för switchade spänningskällor

Vi tillverkar induktiva komponenter och utför elektromekanisk hopsättning i Finland och i Viborg vid den  finska östgränsen.  Vi är långvarig leverantör till flere internationella tillverkare av strömkällor.

Produktionsenheten är godkänd av UL (United Laboratories) som tillverkningsplats och har ett flertal UL-registrerade isolermaterialsystem (Electric Insulation System).

I regel levereras våra komponenter och material av etablerade internationella tillverkare, men vi använder också lokala leverantörer då detta ger speciella fördelar.

Vår verksamhet i Helsingfors, Nystad, Imatra och Viborg samverkar effektivt med hjälp av vårt integrerade logistiksystem.  

 

Tag kontakt, ring eller skicka ett meddelande.